ТОП 5 класация на най-сексапилните жени на света

В тази статия ще ви представим световно известни жени, които независимо дали се изявяват в киното, в музикалния бизнес или в спорта излъчват толкова сексапил, че спират дъхът ни и насълзяват очите ни.

Това са едни от най-сексапилните и екзотични красавици в света с тяхната увереност и еротично въздействие, което ги прави най-горещите същества на планетата. Представяме ви на кратко нашата класация „ТОП 5 на най-сексапилните жени на света“.

  1. Меган Фокс
  2. Ирина Шейк
  3. Тейлър Суифт
  4. Кейт Ъптън
  5. Гал Гадот

 1  Меган Фокс

Меган Фокс, най-сексапилната жена на света

Една от най-известните холивудски актриси и модели е Меган Фокс. Поради приликата между великолепната й красота и поведение, тя е наричана още младата Анджелина Джоли. Тя заслужено заема първото място в този списък на най-сексапилните жени на света.

Щатът Тенеси в Съединените американски щати е мястото, където Меган Фокс е родена на 16 май 1986 г. В момента тя е в Лос Анджелис. Тя беше избрана от FHM още през 2008 г. за „№1 най-секси и гореща жена“.


 2  Ирина Шейк

Ирина Шейк също е една от най-сексапилните жени на планетата

Без нея всяка класация на най-привлекателните жени в света би била непълна. Тя не е нищо друго освен Ирина Шейк, модел и актриса, считана за едно от най-сексапилните създания в света.

Тя е родена в Русия на 6 януари 1986 г. и е известен модел и актриса.

Когато Ирина Шейк се появи на корицата на изданието за бански костюми Sports Illustrated през 2011 г., веднага печели световно признание. Тя също е обявена от Model.com за икона на индустрията.


 3  Тейлър Суифт

Тейлър Суифт достойно заема третото място в класацията за 2023 г.

Тейлър Суифт заслужава третото място в този списък на най-привлекателните жени в света през 2023 г. Тейлър Суифт е най-известната американска певица и автор на песни в момента.

Тя е родена в Пенсилвания на 13 декември 1989 г. Започва певческата си кариера през 2004 г. и в момента е призната за една от най-известните вокалистки в Холивуд.

Тейлър Суифт е носителка на множество Грами е и най-младата изпълнителка в историята на наградите, като получава тази чест когато е само на 20-години.


 4  Кейт Ъптън

Кейт Ъптън е един от най-сексапилните модели

Американската актриса и един от най-сексапилните модели Катрин Кейт Ъптън е на четвърто място в списъка на най-секси жени в света за 2023 г.

Един от най-атрактивните и желани модели в света Кейт Ъптън е родена във Флорида, Съединени американски щати, на 10 юни 1992 г.

Ъптън е християнка и казва, че вярата й в Бог е много важна за нея. По време на фотосесия някой се пошегувал за огърлицата с кръст, която тя е носела, казвайки: „Защо носиш кръст? Все едно си религиозна“, след което взима огърлицата от нея, за да я снима.

Кейт Ъптън казва за инцидента: „Бях наистина засегната от случилото се. Това ме накара да осъзная, че искам да имам кръст със себе си, по всяко време.

В резултат на тази случка Ъптън си татуира кръст от вътрешната страна на пръста.


 5  Гал Гадот

Жената чудо Гал Гадот без съмнение е много секси

Тя за първи път привлече вниманието ни, когато се появи като Wonder Woman (Жената чудо) през 2017 г., но бяхме още по-заинтригувани, когато открихме, че Гал Гадот е супергерой и в реалния живот.

Първоначално от Израел, Гадот служи две години, като войник в израелските отбранителни сили. Разбирайки това е достатъчно, за да ни паднат челюстите, но Гал винаги е успешна, тъй като тя също така печели титлата Мис Израел.

Тя е красота, тя е изящество и може да ви срита задника. Общо взето, вашето мечтано момиче



СПОМЕН: ТОП 5 на най-сексапилните жени за 2014 г.

  1. Майли Сайръс
  2. Скарлет Йохансон
  3. Мария Шарапова
  4. Олга Кириленко
  5. Кейти Пери

 1  Майли Сайръс

Майли Сайръс една от най-сексапилните жени

За тези, които още не знаят коя е Майли Сайръс и не са попадали на някои от провокативните й изцепки, тя е популярна американска певица, актриса и автор на песни. Като актриса тя се изявява в няколко телевизионни сериала и ниско бюджетни филми.

През 2006 г. се снима в ТВ сериала Хана Монтана, като това я издига, като тийн идол. Майли Сайръс издава своя дебютен албум през 2007 г., след като подписва договор с Холивуд Рекърдс. Следващите няколко години Майли Сайръс издава още няколко албума и филма, които я правят още по-известна.

През фаталната 2013 г. Майли подписва договор с музикалната компания RCA Records и променя драстично публичния си образ, като предизвиква противоречиви чувства с неговата открита сексуалност.

Едновременно с това върви рекламната кампания на четвъртия и албум, който се оказва доста успешен със сингли, като "We Can't Stop" и "Wrecking Ball", като втория става нейния първи хит номер едно в US Billboard Hot 100.



 2  Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон е един от секс символите на Холивуд

Скарлет Йохансон е популярна американска актриса, модел и певица и една от най-сексапилните жени на планетата.

Тя прави своя дебют в киното през 1994 г. във филма North и от тогава не спира да се развива, снима доста филми, като е номинирана и печели редица престижни награди.

През 2010 г. актрисата печели престижната американска награда за театър „Тони“ за най-добра поддържаща роля в пиесата „Гледка от моста“.

Като певица Скарлет Йохансон е издала два албума Anywhere I Lay My Head и Break Up. Йохансон е един от съвременните секс символи на Холивуд, а през 2006 и 2013 г. списание Esquire я обявява за „най-сексапилната жива жена“.



 3  Мария Шарапова

Освен тенисистка Мария Шарапова е и много сексапилна

Тенисистката Мария Шарапова не беше играла от август 2013 г. заради хронична контузия в рамото, но след завръщането си през 2014 г. в Брисбейн достига полуфиналите.

На Australian Open Шарапова завършва трета, а на участието си в GDF Suez достига полуфиналите. През април в Щутгард печели своята 30-та титла в кариерата си, като това е единствения турнир, където е трикратен победител.

През май в Мадрид Мария Шарапова печели втората си титла за годината. През тази година Шарапова печели своята втора титла от Ролан Гарос, побеждавайки на финала Симона Халеп в три сета.

Освен че е една от най-добрите тенисистки Мария Шарапова е и много сексапилна, като женско излъчване и въздействие.



 4  Олга Кириленко

Олга Кириленко сексапилното момиче на Джеймс Бонд

Олга Кириленко е френска актриса и модел, нейната кариера започва на 13 г., а след навършване на 16 г. възраст се премества от Украйна в Париж.

Кириленко прави своя дебют в киното през 2005 г., но става известна, като едно от момичетата на Джеймс Бонд, Камил Монтес във Quantum of Solace през 2008 г.

Кириленко се появява по кориците на редица популярни списания и става лице на световно известни търговски марки. Кириленко става модел на Roberto Cavalli, Kenzo и Victoria's Secret.

Актьорски я й дебют е в клипа на Seal от 2003 г. Love's Divine. Освен че е една от най-сексапилните жени в света Олга Кириленко е и филантроп, който посвещава своето време, пари и репутация в работата си със социално слаби деца в родината си Украйна.



 5  Кейти Пери

Кейти Пери е най-красивата жена на света в класацията на Maxim

Кейти Пери е американска певица, композитор и актриса. Тя става супер популярна през 2008 г. след издаването на синглите I Kissed a Girl и Hot 'n Cold.

Пери е получила много награди и номинации, включително и три рекорда на Гинес. Кейти Пери е един от най-продаваните артисти за всички времена, аз бих добавил и сексапилни.

Може би чара и сексапила си Кейти Пери дължи на смесения произход защото в нейните вени тече португалска, ирландска, немска и английска кръв. През 2010 г. Maxim Hot 100 я поставя на първо място в своята класация „най-красива жена на света“, което е още едно признание за нейния чар и сексапил.

През 2013 г. след гласуване читателите на Men's Health я избират за „най-секси жена 2013“. А сега Кейти Пери заема почетната 5 позиция в нашата класация „ТОП 5 на най-сексапилните жени за 2014 г.“.




Публикуване на коментар

0 Коментари