Уеб дизайн, евтина изработка и поддръжка на сайт на достъпна цена

Уеб дизайн, качествена изработка и поддръжка на сайт на ниска цена – да направим така, че посетителите на сайта ни да се чувстват комфортно и да пожелаят да се върнат отново.

Ако търсите бързо, качествено и евтино решение за изработка на сайт с въздействащ дизайн, интуитивни менюта, който продава и движи вашия бизнес, Вие сте на правилното място!

Евтина изработка на сайт

Повече от 15 г. опит в изработването на уеб проекти с уникален дизайн и запомняща се визия на достъпни цени. Създаваме уеб сайтове съобразени, както с нуждите на клиента, така и с последните уеб стандарти, което е гаранция за високо качество и успех на вашия бизнес.

Цена за изработка на сайт започваща от 195 лв., свържете се с нас от „Контакти“.

Портфолио


Сайт за апартаменти за гости
Сайт за апартаменти за гости - Hrabar.co.uk

Сайт за счетоводство
Сайт за счетоводство - Br-uk.com

Социален център Бургас
Социален център Бургас - Sscb.eu

Сайт за педикюр
Сайт за педикюр - Pedicure.free.bg

Сайт за видео чат
Сайт за видео чат

Сайт за строителство
Сайт за строителство

Видове сайтове

Сайтовете се разделят според съдържанието си на 2 вида:
  • Статичен уеб сайт (това са сайтове чието съдържание не се променя или това се прави рядко) – това са личните сайтове, уеб страници на фирми или други, където потребителят не добавя съдържание, не проявява активност, а само чете и разглежда. По-лесна е изработката на статичен уеб сайт;
  • Динамичен уеб сайт (това е сайт чието съдържание се променя и има активност от страна на потребителите). Примери за динамичен уеб сайт са портали, блогове, форуми, търсачки, новинарски сайтове, онлайн магазини и други.

Една от първите стъпки, които би трябвало да се предприемат преди стартирането и развитието на вашия бизнес е изработка на сайт.

Огромно въздействие върху вашите клиенти и потенциални партньори оказва сполучливия избор на домейн и качествено изпълнената изработка на сайта ви, съобразена с фирмения стил на компанията.

Видове сайтове според съдържанието

Когато се планира изработка на сайт е важно информацията и рекламното послание на фирмата, да се предаде елегантно и достъпно за потребителите в които се "целите".

Чрез изработка на сайт вие се легитимирате в пространството, придобивате гражданственост, а качествения и подходящо изпълнен уеб дизайн, когато се осъществи изработка на сайт, внася допълнителна привлекателност и придава на представянето търсения стил.

Изработка на сайт с WordPress

За постигането на своите търговски цели, които сте си поставили ще спомогне креативният съобразен с вашите нужди дизайн, приложен при изработката на сайта. Статистиката показва че над 50% от успеха на уеб сайтовете се дължи на правилно планиране преди същинската работа по изработка на сайт.

Уеб дизайн

Да направи сайта приятен, като визия и удобен за ползване е най-важната задача пред дизайна. Уеб дизайна не са само цветовете, текста и картинките в сайта.

Първостепенната му задача е да направи информацията лесно достъпна и правилно подредена. Ако търсите изработка на сайт, трябва да знаете, че е изключително важно той освен да бъде привлекателен, да бъде и популярен.

Важна роля за това играе модерния и качествен дизайн. Може би имате собствен сайт, изчели сте много литература на тема уеб дизайн. Трябва да сте осъзнали колко е важен оригиналния и изчистен уеб дизайн за успеха на вашия бизнес.

Веднъж разочаровали се потребителите от непривлекателния дизайн, те едва ли ще се върнат отново.

Вашият сайт трябва да е привлекателно и професионално направен

Несполучливият уеб дизайн може да окаже пагубно влияние върху бизнеса ви. В обобщение може да се каже, че с красивата визия е свързан успеха на бизнеса на всяка фирма.

Когато потребител търси да закупи стока, той посещава съответния уеб сайт. Единственото, което може да привлече този потребител да избере Вашия уеб сайт пред този на конкурентите ви е неговият уеб дизайн.

Какво всъщност е добрият уеб дизайн? Ако един сайт е привлекателен, професионално и интуитивно направен, неговата визия е оригинална, въздействаща, менютата са интуитивни с висока ползваемост, то можем да кажем, че това е един сайт с много добър уеб дизайн.

Ако се интересувате от изработка на сайт, направете запитване от „Контакти

Поддръжка на сайт

Разбира се трябва да имате създаден сайт за да го поддържате. Когато притежавате сайт и с течение на времето имате нужда от обновяване и добавяне на нова информация, това се нарича динамично изменение или поддръжка.

Всеки сайт има нужда от обновяване и добавяне на информация

Поддръжката на вашия сайт може да включва подмяна на изображения, снимки и видеоклипове, редактиране на текст или дори тривиалното променяне на годината на създаването на сайта.

Уеб пространството е с динамична структура и най-общо казано поддръжка означава някой да се грижи за кондицията на сайта ви. Когато един сайт не се обновява, неговата информация е вече демоде и губи позиции в търсачките, като Google спрямо конкурентите, които поддържат своите сайтове.

Кога един сайт има нужда от поддръжка?

Сайтове които предлагат продукти и услуги нуждаещи се от често обновяване, неминуемо имат нужда от поддръжка. Но това не означава, че ако имате друг тип сайт трябва да го оставите по инерция.

В уеб пространството сайтовете никнат като гъби, мрежата е вече пренаселена и поддръжката е изключително важна, що се отнася до процеса по SEO оптимизация за запазване на вашите позиции в търсачки, като Google, Bing и др.

Обновяването на сайт ще помогне за доброто му котиране в резултатите от търсене

Простичко казано обновяването или поддръжката, спомагат за това вашият сайт да се вижда от роботите на търсачките, които го обхождат, като динамично пространство, което неминуемо ще помогне за доброто му котиране в резултатите от търсене по ключови думи.

Електронните магазини и динамични уеб сайтове имат нужда от усилена поддръжка, но това не означава, че малките статични сайтове трябва да се неглижират и оставят на самотек.

Кой може да поддържа сайта?

Много често срещана практика е собственика на сайта да успява да го поддържа, ако разбира се уеб дизайнера е инсталирал основни функции за контрол и обновяване на съдържанието и го е обучил, как става това. Това е приложимо, когато сайта се обновява по-рядко и промените, които изисква не са драстични и са по-рядко от веднъж седмично.

Ако и сам, може да се помисли, за човек или фирма, които да го поддържат.

Какво включва поддръжката на сайт?

Поддръжката на сайт може да включва мониторинг на движението му в резултатите от търсене, редактиране или добавяне на информация, обновяване на изображения, снимки, видеоклипове и др.

Цени за поддръжка на сайт

Цените са строго индивидуални за всеки сайт и могат да бъдат договаряни и определяни за един конкретен случай.

Ако сте с ограничен бюджет и вашият сайт има нужда от малки и редки „козметични“ промени можем да ви предложим безплатен анализ и изгодни пакетни цени за поддръжка.

При интерес от ваша страна можете да се свържете с нас от „Контакти“.


Публикуване на коментар

2 Коментари

  1. Добър ден! Бихме искали да променим този сайт http://directdemocracy21c.eu така, че да получи по-професионален вид. Можете ли да ни консултирате какво да променим с възможни допълнения от вас и на каква цена?
    Благодаря, Мариана

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, според мен с промени няма да стане трябва ви нов сайт. Можете да ползвате безплатен софтуер, като Joomla примерно :) и не прекалявайте с шаринийките. Имате също много неработещи линкове, коригирайте ги.

      Изтриване

Ако статията Ви е харесала споделете я или напишете коментар, ние ще ви отговорим.

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)