Онлайн валутен калкулатор, конвертор на валута за обменните курсове



Валутния онлайн калкулатор е предоставен от Mataf.net, това е един много удобен инструмент, с чиято помощ имате възможност да конвертирате валутни курсове от над 160 държави и най-популярните благородни метали.

С валутния калкулатор можете да конвертирате валутни курсове от над 160 държави
Снимки: Pexels

С цел достоверност и прецизност на информацията, онлайн калкулатора се подхранва с информация за дневните валутни курсове на Mataf и се обновява на всеки час.

Използвайте този удобен онлайн валутен конвертор, но U-BG не носи отговорност за достоверността на информацията.

Как да използвам?

Как да използвам валутния калкулатор
Работата с валутния калкулатор е опростена и интуитивна, в полето „Сума“ попълнете количеството валута, което искате да конвертирате. Кликнете на падащото меню „От“ и изберете валутата, която искате да конвертирате с онлайн калкулатора.

От падащото меню „Към“ изберете в каква валута искате да конвертирате и натиснете бутон „Превръщане“. В полето „Резултат“ на онлайн валутния калкулатор след секунда ще се визуализира резултата от изчислението.

С бутон „Размени“ в конвертора бързо ще размените валутите от падащите менюта. За ваше удобство всички валути в калкулатора са подредени по азбучен ред, по този начин много бързо ще се ориентирате в работата с падащите менюта.

Всички валути са подредени по азбучен ред

Освен да конвертирате валута с калкулатора имате възможност също да разберете цената на тройунция злато търгуваща се на международната борса изчислена в лева. За целта от падащото меню „От“ изберете Gold Ounces (XAU)“, а от падащото меню „Във“ изберете Bulgarian Lev (BGN)и натиснете „Изчисли“, в полето ще видите резултата.

Освен на златото с конвертора ще изчислите и цената на всички ценни метали, които се търгуват.

Валутния калкулатор е много полезен инструмент за изчисление на средствата, които ще са ви нужни за закупуване на стока от международенсайт, обмяна на валута за пътуване в чужбина и др.

Освен най-разпространените парични единици с калкулатора ще изчислите и курсовете на много екзотични валути.

Публикуване на коментар

0 Коментари